E-consult

Oefeningen

Artikelen

Bach Bloesem

E-consult

Wil je begeleiding via een e-consult? Voor jezelf of voor je kind?

Bij een e-consult leg ik op energieniveau contact en krijg op die manier informatie door. Ik test op afstand om zo mogelijke oorzaken én oplossingen te vinden van lichamelijke klachten of emotionele problemen. Je kunt het zien als een energiescan waarbij ik kijk waar problemen en blokkades zich voordoen in je energiesysteem.

Je kunt een e-consult aanvragen voor jezelf of voor je kind. Ook als je kind nog een baby is of nog niet kan praten, kan ik contact leggen met je kind.

Vraag het e-consult aan door het formulier in te vullen en een foto mee te sturen.

Na ontvangst van het formulier, krijg je de betaalgegevens per e-mail toegestuurd. Het e-consult kost 15 euro. Na betaling stuur ik zo snel mogelijk mijn bevindingen en adviezen.

Wil je liever een spiritueel inzicht via een persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld engelenkaarten? Dat kan.

Stuur dan een WhatsApp met je naam en foto naar 06 – 49 28 03 07. Ik stuur je dan een betaalverzoek van 7 euro via iDeal. Na betaling ontvang je zo snel mogelijk een foto met je persoonlijke kaarten.

Je krijgt er ook een persoonlijke uitleg bij. Mijn gidsen en de engelen van de Cirkel van Licht helpen mij daar altijd bij. Zo weet je dat dit spiritueel inzicht speciaal voor jou is!

Het genoemde in de disclaimer is hierbij van toepassing.